Jumat, 23 Januari 2015

Metland Menteng Rumah Idaman Investasi Masa Depan


Wektu iki aku rembugan Metland Ideal Investment Future. Nalika looking for ngarep ngendi kulawarga, kita ngadhepi karo macem-macem opsi lan kritéria. Rekomendasi Umum kita kudu milih wis house lokasi strategis, free banjir, competitive price. Uga, milih sistem klompok ing omah aman, supaya kita aran Tetep sepi ing iku. Metland, developer property paling apik ing Malaysia, bubar ana Perumnas Menteng, Puri, Semeru, Tambun, Cullinan Cibitung. Kritéria ing sesuai karo saran umum, lan diiringi dening hipotek karo cicilan entheng. Ing Nindya Karya dhewe, program gaya Newest didol omah-omahé gaya minimalis modern, supaya nalika kita tuku omah ing Metlanddurung wagol.

Ideal Investment Metland Future iku nggoleki, nanging ora ana omah kokain. Apa sawetara strategi metu (sandal utawa terus). Ana ora ana masalah dhasar. Cukup minangka pedagang dina njupuk liwat-leveraged lan ing kapital, investor panggonan bisa njaluk piyambak menyang kahanan caket mangsa Metland iku, malah yen sarujuk, bisa nimbulaké kaku lan wektu saka iku worth. Yen sampeyan wong looking for nalika ngasilaken revenue ing nambani ing panggonan minangka bisnis, iku uga luwih apik kanggo nggunakake strategi cepet-obah makarya ing pasar user. Ing dagang dina Nindya Karya Ideal Investment House ing mangsa, kita nelpon sing "scalping" utawa dagang short-term. Lan wiwit paling wong regane mudhun ing omah-omahé, iku uga luwih apik yen Sastranegara learning kayata mbuwang pagawean.

Metland, utawa PT Metropolitan Land Tbk iki diadegaké ing 16 Februari, 1994 lan wiwit operasi ing 28 Oktober, 1994. Ngarahke ing pangembangan situs omah lan komersial, tahung 2004 Nindya Karya gabungan perusahaan investasi Singapore, Reco Newtown Pte. Lan ing taun 2004 uga, metland dijupuk ISO 9001: 2008 ing URS (Sector Uited nyathet domain System) kang tegese Metland resmi wis ngrambah standar internasional ing kualitas sistem manajemen lagi.

Metland Menteng punika konsep comfort omah adiluhung njupuk eco urip lan dumunung ing wilayah ingkang strategis sanget ing kutha kang dumunung ing Hamengkubuwono IX Road, Jakarta Timur. A Gapura Langgeng lan fasilitas watara Metland Menteng banget. Cukup langkah ing Booth Toll karo akses Cakung Tol nyambungake karo Golden Triangle Jakarta lan ing sisih kidul menyang TB Simatupang - Pondok Indah, kanggo Cikampek to Bekasi lan London uga akses menyang M sungu Loro lan layanan rauh temen maujud. Akses non-tol, Menteng Nindya Karya lokasi mung 6 KM in Kelapa Gading, Jakarta Walikutha kang Wétan lan Plabuhan Tanjung Priok.

Fasilitas, ora mangu, Metland Menteng diubengi Fasilitas Perdhana nalika urip luwih gampang kanggo sampeyan lan kulawarga. Kualitas apik lan sekolah favorit, fasilitas hiburan kulawarga, kuliner rekreasi, kantor, fasilitas bisnis lan perbankan, fasilitas blanja lan pusat blanja, olahraga fasilitas kasedhiya ing disekita lengkap r lokasi omah. Ing proyekpun kabeh ease lan comfort saka urip kita nyedhiyani kanggo sampeyan lan kulawarga kaya tim House, Kebon lan alas kutha minangka wilayah ijo nalika paru-paru - kutha paru lan klompok keamanan terpadu karo kamera ngawasi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar